Det finnes en hel verden av muligheter for å skape et hjem som er fullt av magi og glede. Blant våre favorittene er dette årets farge fra Nordsjøen 2023.

En av våre ambisjoner for NordSjø Årets farge er å øke båndet til naturen med en kraftfull og oppløftende farge – Wild WonderTM. Denne glødende, varme fargen gjør alt vi har i vente, fra sofistikerte hvithet til spinkle pasteller, enda mer eksotisk. Vi vil dele visuell nytelse og inspirasjon i hele 2018 og lære deg hvordan du velger Årets farge og bruker den forskjellig på deretter å forandre ethvert rom…


Annonsørinnhold:

For å være sikker på at de velger en Årets farge som er relevant og tidsriktig, gjennomfører Nordsjö grundige globale undersøkelser. Hvert år arrangerer de en trendprognose og ber et panel med internasjonale designeksperter om dele sin innsikt i hva som vil påvirke måten vi lever på, de neste årene. Ved å forstå hvor verden er på vei, kan de svare med en farge som er i tråd med stemningen blant folk.
Nå som natur og klima står øverst på den globale dagsordenen, snakket de i år om de forskjellige måtene naturen støtter og inspirerer oss på. Samtalene deres førte dem til et tema for Nordsjö Årets farge 2023: kime til undring – et uttrykk som fanger naturens forvandlende kraft – og til selve fargenyansen. Wild WonderTM er en glødende naturlig fargetone som knytter oss tettere til naturen, og som gir en følelse av naturens magi i hjemmene våre. Rundt denne fargen har Nordsjö utarbeidet fire brukervennlige fargepaletter: Lush, Buzz, Raw og Flow. Hver av dem forteller sin unike historie om hvordan naturen inspirerer oss.
Vi håper du vil ha det gøy å besøke våre butikker! Vi vil inspirere deg, og kanskje også få deg til å våge litt mer. Du skal føle deg velkommen, og derfor har vi «Fargesterkt» - en kontinuerlig utdanning som handler om hvordan vi møter kundene våre på alle områder, slik at du det lille ekstra for at du skal trives hos oss. Derfor gir vi deg et smil, en smakfull lunsj eller en nyttevettregel for livet!Anbefalte lenker: